تولیدات خارجی

مغولستان

مراتع یکی از مهمترین و با ارزشترین منابع ملی هر کشوری محسوب می شود و کشور مغولستان با داشتن مراتع غنی از علوفه وضعیت بسیار مساعدی را برای پرورش دام فراهم آورده است . در این کشور، گله های دام در طول سال در مراتع وسیع و علفزارهای پهناور پرورش داده می شوند. در فصل زمستان که برودت هوا گاها به چهل درجه زیر صفر می رسد ، دام های ضعیف و ناتوان بعلت شدت سرما تلف شده و تنها دامهای سالم و قوی امکان رشد و تغذیه از علوفه هائی که در فصول دیگر طی بارندگی های مستمر بوجود آمده اند را پیدا می کنند تا با چرای مجدد از گرسنگی و لاغری زمستان سخت نجات یافته و پروار گردند. چون در پرورش دامها از هیچ کنسانتره ، مواد افزودنی و آنتی بیوتیکها استفاده نشده است و بصورت چرای طبیعی و بدون دخالت انسان پروار گردیده اند گوشت استحصالی این قبیل دامها از کیفیت و ارزش غذائی بسیار بالائی نسبت به سایر گوشتها برخوردار است و گوشت این دامها کاملا ارگانیک می باشد .
 

 

سالن قرنطینه

گله دام هایی که در دشت های سرسبز و وسیع مغولستان پراکنده اند پس از جمع آوری ، توسط کامیون و یا ترن به کشتارگاه انتقال می یابند و پس از معاینات اولیه دام زنده توسط دامپزشک به سالنهای واقع در محوطه کشتارگاه هدایت و به مدت 24 ساعت جهت استراحت نگهداری میشوند که این امر در کیفیت گوشت اهمیت بسزایی دارد.


 



علل ضرورت ذبح اسلامی

باکتری ها و ویروس ها برای متابولیسم خود به آهن نیاز دارند به همین دلیل آهن موجود در گلبول های قرمز، مهمترین عامل جذب این میکرو ارگانیسم ها به درون گوشت می باشد. در شیوه ذبح اسلامی اول شاهرگ گردن زده می شود بدون اینکه نخاع گردنی قطع گردد و از آنجاییکه نخاع گردنی قطع نشده، قلب کماکان به تپیدن ادامه داده و این باعث می شود تمام خون از رگها و مویرگهای بدن دام بر اثر پمپاژ قلب خارج گردد و چون بخش عمده آهن بدن در گلبول های قرمز نهفته، با خارج شدن حجم اعظم خون از بدن دام دیگر آهنی در گوشت لاشه باقی نمی ماند و در نتیجه باکتری ها به علت نبود ذخیره کافی آهن جذب گوشت لاشه نشده و اگر هم جذب شوند با شستشو ی آب ساده از بین می روند .


 
 

خط کشتار

بعد از مرحله قرنطینه ،دامها به سالن کشتارگاه هدایت و با نظارت بازرس دینی عملیات ذبح شرعی صورت می گیرد سپس در طول خط کشتار عملیات پوست کنی و تخلیه شکم و . . . انجام و لاشه دامها پس از تائیدیه سلامت دامپزشک ناظر ، توسط کارگران مجرب شستشو و به سالن پیش سردکن منتقل می گردند.


 

سالن پیش سردکن

لاشه ها در سالن پیش سرد کن به مدت 24 ساعت در دمای 4 + درجه سانتیگراد نگهداری شده تا مرحله جمود نعشی طی گردد که این امر به ترد شدن گوشت و به حداقل رسیدن آلودگی احتمالی ( به دلیل بالا رفتن اسیدیته گوشت ) کمک میکند.



 
 

مرحله برش و بسته بندی

لاشه ها پس از مرحله پیش سرد کن به سالن بسته بندی منتقل و توسط کارگران مجرب عملیات قطعه بندی و استخوان گیری صورت می گیرد و بنا به سفارش خریدار ، گوشت های قطعه بندی شده توسط
فویل پلاستیکی پوشانده شده و با قراردادن در کارتن های مخصوص بلافاصله به تونل انجماد منتقل میگردند.



 

تونل انجماد

گوشت های بسته بندی شده بلافاصله به تونل انجماد منتقل شده و در برودتی بین 35 - تا 45 - درجه سانتیگراد تحت جریان شدید هوا منجمد می شوند.

 

حمل و نقل هوایی

حمل سریع کالاهای فاسد شدنی تأمین فوری نیازهای جامعه لاشه ها پس از خارج شدن از پیش سردکن با پوشش مناسب نایلونی بسته بندی و در داخل باکس های استیل عایق دار که قابلیت نگهداری گوشت بمدت 24 ساعت بدون تغییر دما را دارا می باشد ، قرار می گیرند و باکس های فوق به داخل هواپیما که دمای آن در طول مسیر پرواز 2 + درجه سانتیگراد می باشد انتقال داده می شوند .


 


حمل و نقل ریلی

کارتن های حاوی گوشت منجمد پس از خارج شدن از سردخانه جهت بارگیری به واگن های یخچال دار که برودت دمای داخل آن 20 - درجه سانتیگراد می باشد انتقال و پس از پلمپ توسط دامپزشکی مبداء به مقصد نهائی حمل می گردد .


 

حمل و نقل جاده ای

کارتن های حاوی گوشت منجمد موجود در واگن های یخچال دار بلافاصله به تریلر های یخچال دار که برودت دمای داخل آن -20 درجه سانتیگراد می باشد جهت حمل تا مقصد نهائی بارگیری می شوند .











جمهوری آذربایجان:

سالن نگهداری دام












33147522